Bulgarian
Език:
Валута:
В количката (0)

Количката е празна

You have no items to compare.

Как да направим поръчка на инструменти Beta в сайта?

Каква доставка да изберем?

За ваше удобство ние предлагаме няколко варианта на доставка: до посочен от вас офис на куриерска фирма Еконт, до адреса на вашия дом или работно място, а при изразено от вас желание, можете да получите закупените продукти и в нашия физически магазин и шоурум на адрес София 1202, ул. "Будапеща" № 92.

Какви са сроковете за доставка?

Ние поддържаме значителна наличност на инструменти Beta, поради което повечето от купените от вас продукти ще ви бъдат доставени изключително бързо. Всички поръчки, направени до 15:00ч. в работен ден, се обработват и изпращат по куриер още в същия ден, а получените след 15ч. - до обяд през следващия ден. Поръчките, направени през почивни и празнични дни, се обработват през първия работен ден след тях. За продукти, които не са в наличност по време на поръчката ви, ще получите обратна информация за очаквания срок на доставка. Той няма да бъде дълъг, защото ние получаваме от производителя най малко една доставка седмично.

Как да върнем закупен продукт?

Вие можете да се откажете от направената от вас покупка и да върнете купените продукти в определения от закона срок, без да е необходима причина за това. Свържете се с нас по  телефона или чрез електронна поща за уточнение на адреса на връщане. Подгответе закупените от вас продукти и ги изпратете чрез куриера на Еконт на посочения от нас адрес. Необходимо е единствено да не сте ползвали продуктите и да не сте повредили тяхната опаковка.

Как да направим замяна?

Свържете се с нас по телефона или чрез електронна поща за уточнение на подробностите по замяната и адреса на връщане. Подгответе закупения от вас продукт, без да сте го ползвали или повредили оригиналната му опаковка. Изпратете продукта чрез куриерска фирма Еконт до посочения от нас адрес. Веднага щом получим пратката, ние ще ви изпратим желаната замяна. Молим да имате предвид, че разхода по транспорта за осъществяване на замяната ще бъде за ваша сметка.

Как да получа парите си обратно?

Още когато се свържете с нас относно връщане или замяна, ние ще ви поискаме номер на банкова или Paypal сметка. При условие, че законните изисквания за връщане на продуктите са спазени, ние ще наредим дължимата ви сума не по-късно от 15 дни от получаване на пратката ви. Молим да имате предвид, че разходите за транспорт на продукта до нас са за ваша сметка и съответната сума ще бъде приспадната от дължимото.

Ако купя няколко продукта как мога да си изчисля сумата за доставка?

Ние ползваме услугите на куриерска фирма Еконт и техните текущи тарифи за заложени за автоматична калкулация в системата на нашия електронен магазин. Когато приключите поръчката си, вие получавате калкулация за нея, като стойността на доставката е посочена отделно. Системата ни автоматично пресмята обема и теглото на поръчаните от вас продукти, като всяка поръчка се счита за една доставка. В случай, че направите няколко поръчки в кратък срок, преди да сме успели да ги оработим и изпратим, ние ще се опитаме да ги обединим в една доставка. Не се колебайте да се свържете с нас за повече подробности при такава ситуация.

Колко струва доставката?

Цената на доставката се изчислява според текущата тарифа на куриерска фирма Еконт, а за поръчки, чиято стойност надхвърля хиляда лева, доставката е безплатна и нейната стойност не се начислява в поръчката ви.

Не се колебайте да ни потърсите за отговор на всеки въпрос, свързан с ползването на този електронен магазин.