Bulgarian
Език:
Валута:
В количката (0)

Количката е празна

You have no items to compare.

Доставка

Поръчаната от вас стока ще се достави с куриер. При изрично ваше желание и потвърдена от нас поръчка, стоката може да бъде взета и от нашия търговски обект в София. Далко Моторс ООД ползва услугите на Спиди АД и Еконт Експрес ООД, като стойността на транспорта ще бъде изчислена автоматично и посочена отделно, на база стандартните тарифи на компаниите. Цената на транспортната услуга ще се заплати от вас директно на куриера. Ако предпочитате доставката да се извърши с друга куриерска компания, моля посочете коя в указанотo място.

Всяка поръчка, осъществена до 15 ч. в работен ден, се предава на куриерската фирма до края на същия ден, а получените след този час се предават на куриерската фирма през следващия работен ден.

Куриерите доставят пратките от понеделник до петък 9.00 до 17.30 часа, а в събота, само по желание на клиента. В неделя и официални празници доставки не се извършват.

Транспортните разходи за доставка на пратката от склада на Доставчика до адреса на Клиента не са калкулирани в цената на стоката и се определят съгласно действащата към момента на поръчката тарифа на куриера.